• BEVORDER HET LICHAMELIJK WELZIJN
  • VERZENDKOSTEN € 3,50
  • GRATIS VERZENDEN VANAF € 35
  • GRATIS RETOUR

'Douche-wc rukt op in Nederland' De Telegraaf 20 mei 2019.

'Steeds vaker billen afvegen op z'n Japans: met water in plaats van papier' NOS 22 april 2019.


Wat is een bidet?

Wat is een Bidet?

Een bidet is een douchetoilet bedoeld voor je intieme lichaamsdelen en gebruikt water om je te wassen na het toilet. Grote kans dat je tijdens een vakantie weleens kennis mogen maken met een bidet. In Zuid-Europese landen, Azië en het Midden-Oosten is de bidet niet weg te denken uit de badkamer. 

Hygiënisch en comfortabel

Een bidet is zonder twijfel hygiënischer dan een standaard toilet met toiletpapier. Met een bidet spoel je eenvoudig je onderlichaam hygienisch schoon. Een douchetoilet wordt zowel door mannen als vrouwen gebruikt. 

Je wilt je gezicht wassen. Gebruik je dan droog toiletpapier? Natuurlijk niet, we gebruiken water om onzelf te wassen. Dus waarom gebruik je droog schuurpapier om de meest gevoelige delen van je lichaam te reinigen?

Wat zijn de voordelen van een Bidet? 

Het gebruik van een bidet boven toiletpapier heeft verschillende voordelen:

 ✔ een schoon en fris gevoel

 ✔ een stroom water is hygiënischer en comfortabeler

 ✔ gebruik geen of minder toiletpapier!

 ✔ zacht voor de huid

Een bidet is ook uitermate geschikt voor zwangere vrouwen, na een operatie, tijdens de menstruatie of voor mensen met eczeem.   

Clean Bum Douche WC's

Bidets bestaan er in verschillende vormen. Bij Clean Bum kan je terecht voor draagbare bidets en bidet WC's om thuis te installeren. Een draagbare bidet is super handig voor op reis, thuis of onderweg. De voordelen van een douchetoilet neem je makkelijk mee onderweg.