• BEVORDER HET LICHAMELIJK WELZIJN
  • VERZENDKOSTEN € 3,50
  • GRATIS VERZENDEN VANAF € 35
  • GRATIS RETOUR

Clean Cup ® Menstruatiecup Sterilisator.

Reinig je menstruatiecup snel en eenvoudig.

 Gebruik jij een menstruatiecup? Veel vrouwen vinden het prettig om hun cup voor of na de cyclus nog eens extra te reinigen (steriliseren). Maak jouw cup eenvoudig schoon met de De Clean Cup menstruatiecup sterilisator. Gaat prima samen met het gebruik van een menstruatiecup.  De Clean Cup is geschikt voor het reinigen van alle merken en maten menstruatiecups. 

Aanbieding

Steriliseer je menstruatiecup en geef bacteriën en virussen geen kans. Met de Clean Cup stoom sterilisator maak je, je cup op een veilige en snelle manier schoon.

Steriliseer je cup in slechts 3 eenvoudige stappen

WAAROM EEN MENSTRUATIECUP GEBRUIKEN?

Menstruatiecups absorberen niet en zijn daarom veel gezonder en veiliger dan reguliere tampons. Naast andere bijkomende voordelen ervaren veel vrouwen ook kortere en mindere heftige menstruaties. Het steriliseren van menstruatiecups is nogal een dingetje en erg belangrijk. Waar je vroeger de cups moest uitkoken of in de magnetron moest stoppen, wordt het je nu een stuk makkelijker gemaakt!  Geef bacteriën en virussen geen kans met de menstruatiecup sterilisator van Clean Cup.  

Uitverkocht

Met de UV menstruatiecup sterilisator maak je op een veilige en snelle manier je cups schoon. Zeer handig en inklapbaar ontwerp. De ideale sterilisator voor thuis en onderweg. 

Menstruatiecup schoonmaken

 Betaal veilig en eenvoudig met

Douchewc kopen?